8 Tips Elak Anak Hilang Selera Makan

Anak tiada selera makan, kurang berselera, makan sedikit sahaja atau langsung tak nak makan? Pening ibu bila anak ada masalah sebegini. Anak yang tidak mahu makan kemungkinan sebab mereka hanya Read more…

Surirumah Bergaji Kerja dari Rumah

Sedar tak sedar rupanya dah dua tahun lebih saya berhenti kerja, jadi suri rumah berijazah. Huh, ruginya! Ada orang cakap rugi saya berhenti kerja macam tu aje. Tapi, saya tak Read more…

Cara Hilangkan Sakit Lutut Dengan Berkesan

Bagaimana cara hilangkan sakit lutut dengan berkesan? Hampir semua orang pernah mengalami masalah sakit lutut. Kita melakukan pelbagai aktiviti setiap hari dan memerlukan fungsi-fungsi lutut yang sihat. Lutut adalah sendi Read more…

kaki bengkak semasa mengandung biasa atau bahaya

Kaki bengkak semasa mengandung adalah disebabkan perubahan hormon, badan menyimpan banyak cecair  daripada biasa. Kaki bengkak atau edema adalah fenomena biasa bagi kebanyakkan ibu mengandung. Namun begitu perlu waspada jika Read more…

Ketahui cara atasi saluran susu tersumbat dengan segera. Apakah yang ibu perlu lakukan supaya pengaliran susu menjadi lebih lancar. Ibu yang menyusukan bayi terutamanya pada 6 bulan pertama mudah mengalami Read more…

7 tips atasi sembelit ketika berpantang

Masalah sembelit ketika berpantang memang sangat digeruni oleh kebanyakan ibu terutama yang melahirkan secara normal, bimbang jahitan perineum yang belum sembuh boleh terbuka semula. Bagi yang melahirkan secara pembedahan juga Read more…

shaklee halal fi

Produk Shaklee halal ke? Alhamdulillah…Shaklee sememangnya halal. Semua sedia maklum produk-produk Shaklee dihasilkan secara semulajadi serta hampir kesemuanya berasaskan sumber tumbuh-tumbuhan. Namun demi menjamin keyakinan pengguna Muslim, setiap tahun Shaklee Read more…

cara anak sembelit teruk

Anak saya ada masalah sembelit selepas umur setahun. Dulu okay je takde masalah, la ni sampai 3-4 hari baru nak membuang. Tu yang jadi sembelit. Anak saya cuma minum susu Read more…

masalah sembelit ketika mengandung

Seksanya kan bila ada masalah sembelit ketika mengandung. Sembelit adalah masalah biasa berlaku di kalangan wanita mengandung, terutamanya di akhir trimester kehamilan. Antara Faktor Yang Menyebabkan Masalah Sembelit Ketika Mengandung Read more…

anemia disebabkan haid yang banyak

Saya ingin berkongsi pengalaman sendiri berhadapan dengan masalah anemia disebabkan haid yang banyak serta ketumbuhan fibroid dalam rahim. Punca Anemia Disebabkan Haid Yang Banyak – Saya Ada Fibroid dan Masalah Senggugut Read more…

Hubungi Saya:

Pengedar Shaklee Pekan Nanas

YOUTH™ Skincare

YOUTH Shaklee Produk Kecantikan Muka Terbaik Selamat Berkesan

Shakleebaby™

Shaklee Baby

CoQ-Trol Plus

CoQ-Troll Plus

Jom Shaklee!

Web Stats

  • 0
  • 2
  • 7
  • 60,621