Tiada Lagi Masalah Kulit Muka Berjerawat Dan Berminyak. Kesan Parut Pun Dah Semakin Berkurangan.

Tiada lagi masalah kulit muka berjerawat dan berminyak! Kesan parut pun dah semakin berkurangan. Happy bukan bila kita makan suplemen, hasilnya kulit jadi semakin cantik.

Mungkin ramai di kalangan kita yang mengalami masalah yang sama seperti adik ini. Dah cuba pelbagai jenis produk tapi langsung tak berkesan. Tapi, selepas mencuba suplemen Shaklee, ternyata beliau sangat berpuashati dengan kesannya.

Suplemen Shaklee membantu mencantikkan dan memulihkan masalah kulit berjerawat dan berminyak daripada dalaman. Dengan pengambilan suplemen yang konsisten, pasti akan nampak kesan yang ketara.

Jom, baca perkongsian daripada adik ini.

Assalammualaikum. Nama Saya Farah Wahida. Berumur 23 tahun. Saya berasal dari Maran, Terengganu. Tapi menetap di Kemaman, Terengganu.

Masalah saya sebelum dipertemukan dengan Shaklee adalah masalah muka berjerawat, berminyak dan berparut yang sangat teruk. Saya ada masalah ini sejak darjah 6. Saya banyak pakai produk untuk rawat kulit muka saya, tapi semua tak menjadi dan ia makin teruk. Sehingga saya rasa sangat tertekan dan tak mahu merawat lagi.

Saya dipertemukan dengan Shaklee oleh upline saya pada Disember 2016 ketika saya berumur 21 tahun. Dimana beliau beri cadangan kepada saya untuk menggunakan produk ini iaitu GLA Complex, ESP, Vitamin C dan Nutriwhite untuk menstabilkan hormon dan membaiki sel kulit muka saya.

Alhamdulillah dengan izin Allah S.W.T dalam masa 4 bulan saya dapat perubahan yang ketara.

Kulit tak berminyak, jerawat tak naik dah. Parut dah berkurang. Syukur sangat. Kesan yang sangat-sangat saya tak jangka.

Terima kasih saya ucapkan kepada upline saya dan Team shaklee yang banyak membantu saya. Shaklee Produk No.1 dalam hidup saya.

Bagaimana Cara Untuk Mendapatkan Set Suplemen Cantik Shaklee Ini?

Hubungi terus saya Ainiza melalui Whatsapp +6019-7291154 untuk  info lanjut dan dapatkan penjimatan harga yang lebih menarik!

Baca Juga  Pencuci Muka Shaklee YOUTH™ Luminous Gel Oil Cleanser

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee Seluruh Malaysia. Dengan setiap pembelian terus melalui saya, anda layak untuk mendapatkan konsultasi eksklusif serta panduan pengambilan suplemen Shaklee yang tepat dan betul.

ATAU anda juga boleh membuat pembelian terus di Esell. Pembayaran boleh menggunakan kad debit atau kad kredit. KLIK Esell di bawah untuk ORDER SEGERA.

Pengedar Shaklee Pekan Nanas Pontian

Hidup Sihat Hidup Ceria

Amalkan Suplemen Pelaburan Kesihatan Berbaloi

Ainiza Hamidon 

SID No. 1204686

Call | Sms | Whatsapp:
+6019-729 1154

Pengedar Sah Shaklee

COD Pekan Nanas Pontian

Penghantaran POS Seluruh Malaysia

Facebook Comments

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hubungi Saya:

Pengedar Shaklee Pekan Nanas

YOUTH™ Skincare

YOUTH Shaklee Produk Kecantikan Muka Terbaik Selamat Berkesan

Shakleebaby™

Shaklee Baby

CoQ-Trol Plus

CoQ-Troll Plus

Jom Shaklee!

Web Stats

  • 0
  • 168
  • 185
  • 83,860