Bahan Organik Dalam Produk Kecantikan YOUTH Shaklee, 100% Botanikal & Bebas Paraben!

bahan organik dalam produk kecantikan YOUTH

YOUTH Shaklee merupakan produk kecantikan semulajadi, 100% dihasilkan daripada tumbuh-tumbuhan botanikal. Dijamin selamat dan tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang berbahaya seperti paraben dan sebagainya. Jom ketahui bahan organik dalam produk kecantikan YOUTH Shaklee!

bahan organik dalam produk kecantikan

YOUTH™ adalah revolusi produk kecantikan semulajadi terkini dengan sebanyak 8 paten telah dihasilkan. Setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, sama ada yang disebabkan oleh gaya hidup, pencemaran persekitaran atau juga penuaan semulajadi.

Bahan Organik Dalam Produk Kecantikan YOUTH Shaklee, 100% Botanikal Untuk Kulit Wajah Nampak Lebih Sedekad Muda! 

bahan organik dalam produk kecantikan YOUTH

MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape bertujuan untuk melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

bahan organik dalam produk kecantikan YOUTH

LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

bahan organik dalam produk kecantikan YOUTH

APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

bahan organik dalam produk kecantikan YOUTH

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

bahan organik dalam produk kecantikan YOUTH

VITAL REPAIR+®COMPLEX

Vital Repair Complex+® memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

YOUTH COMPLEX

bahan organik dalam produk kecantikan YOUTH

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Kulit yang muda melakukannya dengan mudah. Ia akan memperbaharu pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Tetapi dengan meningkatnya usia kita, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang dihasilkan akan berkurangan.

Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, YOUTH Complex bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak pada sel kulit kita.

Ini bermakna yang ia tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikan, malah juga menyokong fungsi penting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.

Mengandungi 10 kali ganda kepekatan YOUTH Complex, Youth Activating Serum semestinya produk yang diperlukan dalam koleksi YOUTH.

Produk Skincare Yang Selamat Dan Berkesan

Dapatkan YOUTH Shakee Sekarang. Produk Penjagaan Kulit Wajah Terbaik, Dijamin Selamat Dan Berkesan!

6 Rangkaian Produk Set Penjagaan Kulit Wajah YOUTH Shaklee yang mesti anda cuba. Anda pasti teruja bila melihat perubahan wajah anda sendiri. Inilah produk skincare yang terbaik dan terkini, eksklusif daripada Shaklee.

YOUTH Shaklee Produk Kecantikan Muka Terbaik Selamat Berkesan

YOUTH Shaklee bukan sahaja berkesan untuk kulit wajah nampak lebih muda, sihat dan cantik. Bahkan ia sememangnya produk skincare yang selamat dan ditanggung halal dengan 100% daripada tumbuh-tumbuhan yang diproses secara semulajadi.

Hubungi terus saya Ainiza melalui Whatsapp +6019-7291154 untuk info lanjut dan dapatkan penjimatan harga yang lebih menarik!

ATAU anda juga boleh membuat pembelian terus di Esell. Pembayaran boleh menggunakan kad debit atau kad kredit. KLIK Esell di bawah untuk ORDER SEGERA.

Pengedar Shaklee Pekan Nanas Pontian

YOUTH – Look Younger Longer

YOUTH is HOPE

Ainiza Hamidon 

SID No. 1204686

 Call | Sms | Whatsapp
+6019-729 1154

Pengedar Sah Shaklee
COD Pekan Nanas Pontian
Penghantaran POS Seluruh Malaysia

Facebook Comments

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hubungi Saya:

Pengedar Shaklee Pekan Nanas

YOUTH™ Skincare

YOUTH Shaklee Produk Kecantikan Muka Terbaik Selamat Berkesan

Shakleebaby™

Shaklee Baby

CoQ-Trol Plus

CoQ-Troll Plus

Jom Shaklee!

Web Stats

  • 0
  • 19
  • 21
  • 105,461