Month: January 2018

Ibu menyusu cepat letih. Betul! Proses penyusuan memang memerlukan banyak tenaga (kalori). Ibu menyusu perlu mengambil kalori yang lebih tinggi iaitu purata 450-550 kalori, untuk menampung keperluan tenaga sendiri dan Read more…

oenzyme Q10 Hilangkan Keletihan

Pernah tak anda berasa sangat letih, lesu, tidak bermaya atau kurang bertenaga sepanjang masa? Anda mungkin mengalami ‘sindrom keletihan kronik’ atau chronic fatigued syndrome (CFS). Atasi keletihan melampau dengan mengambil Read more…

Ketahui punca keletihan melampau iaitu ‘sindrom keletihan kronik’ atau Chronic Fatigued Syndrome (CFS). CFS bukan sahaja menyebabkan seseorang sering berasa letih dan lesu sepanjang masa, malah tidak dapat fokus pada Read more…

Bismillahirrahmanirrahim. Selawat dan salam buat junjungan kita Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasalam. Hari ni Jumaat, semoga yang membaca entry saya hari ini beroleh kebahagiaan dan sentiasa di bawah lindungan-Nya. Aamiin  Read more…

Kemalangan kecil yang melibatkan kulit melecur ringan boleh berlaku di mana-mana sahaja termasuk di dalam dan persekitaran rumah kita. Anak-anak kecil mahu pun kita orang dewasa tanpa sengaja boleh mengalami Read more…

Kanak-kanak yang sedang membesar memang amat memerlukan nutrisi yang terbaik bagi memastikan tumbesaran sihat dan perkembangan yang normal. Nutrisi yang terbaik adalah melalui diet pemakanan yang seimbang dan pelbagai serta Read more…

Cara atasi stress yang berkesan. Stress yang disebabkan bebanan kerja yang banyak. Anda ada masalah yang sama? Jom baca perkongsian wanita ini bagaimana beliau dapat mengawal masalah stress dan anxiety Read more…

anak bijak belajar image

Semua ibubapa mengimpikan anak bijak belajar dan cemerlang dalam pelajaran. Selain menyediakan keperluan dan tempat belajar yang kondusif, nutrisi terbaik untuk menyokong minda anak-anak juga amat penting. Salah satu nutrisi Read more…

Ibu-ibu ada masalah anak susah makan ubat? Memang ada anak-anak yang sangat cerewet dan susah nak makan ubat terutamanya ubat klinik.  Jom baca apa yang Puan Lina Akhtar lakukan kepada Read more…

Hai! Ibu-ibu yang prihatin dengan masalah kulit bayi mesti dah cuba pelbagai jenis produk set penjagaan bayi organik kan? Ketahui tips penting memilih set penjagaan bayi organik yang lembut pada Read more…

Hubungi Saya:

Pengedar Shaklee Pekan Nanas

YOUTH™ Skincare

YOUTH Shaklee Produk Kecantikan Muka Terbaik Selamat Berkesan

Shakleebaby™

Shaklee Baby

CoQ-Trol Plus

CoQ-Troll Plus

Jom Shaklee!

Web Stats

  • 0
  • 7
  • 16
  • 60,619