Month: May 2017

shaklee halal fi

Produk Shaklee halal ke? Alhamdulillah…Shaklee sememangnya halal. Semua sedia maklum produk-produk Shaklee dihasilkan secara semulajadi serta hampir kesemuanya berasaskan sumber tumbuh-tumbuhan. Namun demi menjamin keyakinan pengguna Muslim, setiap tahun Shaklee Read more…

cara anak sembelit teruk

Anak saya ada masalah sembelit selepas umur setahun. Dulu okay je takde masalah, la ni sampai 3-4 hari baru nak membuang. Tu yang jadi sembelit. Anak saya cuma minum susu Read more…

masalah sembelit ketika mengandung

Seksanya kan bila ada masalah sembelit ketika mengandung. Sembelit adalah masalah biasa berlaku di kalangan wanita mengandung, terutamanya di akhir trimester kehamilan. Antara Faktor Yang Menyebabkan Masalah Sembelit Ketika Mengandung Read more…

anemia disebabkan haid yang banyak

Saya ingin berkongsi pengalaman sendiri berhadapan dengan masalah anemia disebabkan haid yang banyak serta ketumbuhan fibroid dalam rahim. Punca Anemia Disebabkan Haid Yang Banyak – Saya Ada Fibroid dan Masalah Senggugut Read more…

Tips Penjagaan Kulit Muka

Semua orang terutamanya wanita tentunya sentiasa nak kulit wajah yang berseri-seri kan. Pergi kerja, jumpa client ataupun bersosial tentu jadi lebih yakin dan berketerampilan. Nak kulit muka yang cantik, bersih, Read more…

Hubungi Saya:

Pengedar Shaklee Pekan Nanas

YOUTH™ Skincare

YOUTH Shaklee Produk Kecantikan Muka Terbaik Selamat Berkesan

Shakleebaby™

Shaklee Baby

CoQ-Trol Plus

CoQ-Troll Plus

Jom Shaklee!

Web Stats

  • 0
  • 163
  • 282
  • 64,969